Seuraesittely

himoskumpare Jyväskylän Freestyleseura on lajin vanhin erikoisseura. JFS on perustettu vuonna 1977, joten freestyletoiminta Jyväskylän seudulla on ollut aktiivista jo neljän vuosikymmenen ajan. Jyväskylän Freestyleseura on järjestänyt mm. SM-kisoja, Nuorten MM-kilpailuja, Eurooppa Cupin osakilpailuja ja Maailman Cupin osakilpailun. JFS järjesti myös Suomen ensimmäisen kansainvälisen freestylekilpailun, Skandinavia Openin Laajavuoressa jo vuonna 1980.

Mikko Ronkaisen Olympia hopeaSeuran urheilijat ovat kuluneiden vuosien aikana menestyneet erinomaisesti freestylehiihdon eri osalajeissa. JFS:n kasvatit ovat voittaneet Nuorten Maailmanmestaruuksia freestylehypyissä, suksibaletissa sekä kumparelaskussa.

Lukuisat seuran urheilijat ovat saavuttaneet mitalisijoituksia myös Eurooppa Cupin ja Maailman Cupin kilpailuissa, kirkkaimpana tähtenä tuplamaailmanmestari, olympiamitalisti Mikko Ronkainen.

Arttu Kiramo ZermatissaJyväskylän Freestyleseuran kotirinteitä ovat Laajavuori Jyväskylässä ja Muuramen Riihivuori.

Perustavoitteenamme on tarjota lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen elämyksiä, haasteita ja onnistumisia iloisessa ja tasa-arvoisessa seurassa. Tämän onnistuminen näkyy tasapainoisten, itseensä tyytyväisten nuorten ja vanhempien iloisena yhteistoimintana.


Urheilullisena tavoitteena on syöttää jatkuvasti Suomen maajoukkueisiin taitavia, tasapainoisia, iloisia ja sitoutuneita urheilijanuoria. Tavoitteessa onnistutaan laadukkaalla seuratoiminnalla ja omalla valmennus- ja koulutussysteemillä. Onnistumisen tuloksena JFS:n laskijat saavuttavat useita maajoukkuepaikkoja vuosittain.

JFS 30v historiasivusto

mistymisty


Seuran arvot ovat:

Mikko Ronkainen ja Arttu Kiramo
  1. Iloisuus ja rento meininki
  2. Turvallisuus
  3. Yksilön kunnioitus ja tasa-arvo
  4. Yrittämisen ja työn arvostus
  5. Rehellisyys
  6. Yhteistyökumppaneiden arvostus

Kaikki seurassa toimivat urheilijat, valmentajat ja toimihenkilöt ovat sitoutuneet antidopingtyöhön. Antidopingtyön tavoitteena on reilun kilpailun, puhtaan urheilun ja erityisesti urheilijoiden terveyden edistäminen.