Yhteistyökumppaniksi

Lähde mukaan seuran yhteistyökumppaniksi tai tukijaksi

Yhteistyökumppaniksi ryhtymällä saat laajaa näkyvyyttä yrityksellesi esimerkiksi mainostamalla seuran edustusasuissa tai seuran järjestämissä kilpailuissa. Voimme myös räätälöidä yrityksellesi erilaisia rinnetapahtumia.

Jyväskylän Freestyle Seura ry. on pitkäjänteisesti rakentanut merkittävää freestylehiihdon keskittymää alueelle. Seura on aktiivinen lajin kehittäjäorganisaatio ja sen toiminta on palkittu vuonna 2011 freestylehiihdon seuraluokittelussa kansalliselle kärkisijalle.

Seuran laskijat ovat menestyneitä ja valmennusryhmissä on monia uusia nuoria tulossa. Jyväskylän Freestyle Seuran laskijat näkyvät rinteissä ja medioissa.

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS luottaa JFS:n osaamiseen kilpailujen järjestäjänä. Seura on järjestänyt useita maailman ja Eurooppa -tason kilpailuja ja toimii sekä luottamus- että tuomarointitehtävissä myös kansainvälisesti.

Yhteistyökumppaneille tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja yrityksen näkyvyyden ja tunnettuvuuden edistämiseksi esimerkiksi seuran edustusasuissa, kilpailuissa ja seuran internet -sivuilla. Voit toki kannattaa seuramme nuorten ja lasten harrastustoimintaa liittymällä seuran jäseneksi.

Ota yhteys seuran markkinointityöryhmään, Timo Kanninen ja Anne Kaisla. Yhteystiedot